Horeca, bakkerij en facilitair
Tevreden klanten, daar gaat het om als je in de horeca, bakkerswereld of facilitaire dienstverlening werkt. En dan ga je natuurlijk niet voor ‘goed’, maar voor ‘fantastisch’! In de keuken, het restaurant, de bakkerij of dat grote bedrijf: bij jou staat de gast of klant altijd centraal. Je hebt smaak, je creëert graag een goede sfeer en verzorgt alles tot in de puntjes.
In de facilitaire dienstverlening zorg je dat het anderen aan niets ontbreekt om hun werk goed te kunnen doen. Je bent overal in en om het gebouw te vinden, je werkt mee en controleert alle facilitaire activiteiten.
Tijdens een horeca-opleiding leer je gasten een leuke en ontspannen tijd te bezorgen. Je ontvangt gasten en informeert en adviseert ze over gerechten en dranken. Werk je liever achter de schermen in de horeca? Dan kun je aan de slag in de keuken: de koksopleiding is dan echt iets voor jou. Je creëert de smakelijkste gerechten waar gasten van smullen. Ben je meer een bakker? Dan leer je vers brood en banket maken.
Ga jij ook voor ‘fantastisch’?
Wat past bij jou?

Gespecialiseerd kok
Jij zorgt ervoor dat gerechten van hoge kwaliteit zijn. Je bereidt bijzondere, creatieve en luxe gerechten die perfect aansluiten bij de verwachtingen van gasten. Je tilt de gerechten naar een hoger niveau, waardoor je uitblinkt in de culinaire wereld. Ook..

Kok
Jij zorgt ervoor dat gasten van een restaurant, hotel of eetcafé genieten van heerlijk eten. Je bent de kok en kookt gerechten volgens een recept. Maar je doet meer dan alleen koken: je bedenkt menu's met mooie gerechten en gebruikt..
Leidinggevende keuken
Jij bent verantwoordelijk voor alle werkzaamheden in de keuken. Jij plant, coördineert en houdt het overzicht, zodat alle gerechten goed de keuken verlaten. Je verdeelt de taken in het team en stimuleert je collega's om het beste uit zichzelf te..

Zelfstandig werkend kok
Jij bereidt de lekkerste gerechten, en bent verantwoordelijk voor de planning en organisatie in de keuken. Dankzij jou zijn gerechten op tijd klaar en kunnen gasten heerlijk smullen van alle creaties. Je houdt je bezig met de werkwijze in de..