Horeca, bakkerij en recreatie

In veel horecabedrijven staan vacatures open voor koks en andere medewerkers. Onze training Koken in de horeca kan daarom een interessante optie zijn als je je wilt omscholen om in deze uitdagende bedrijfstak aan de slag te gaan. Voor medewerkers die in de horeca of het winkelbedrijf met onverpakte levensmiddelen werken, kan de training Allergenen van groot belang zijn.

Allergenen - wat moet ik erover weten?
Cursus
Horeca, bakkerij en recreatie
Zorg

Steeds meer mensen stellen vragen over allergenen. Als medewerker in de horeca, zorg of winkelbedrijf is het belangrijk dat jij gasten en klanten goed kunt informeren. In deze cursus leer je alle ins en outs over allergenen.

Koken in de horeca
Training
Horeca, bakkerij en recreatie

In deze training leer je alle praktische vaardigheden die je nodig hebt in een horecakeuken. Je krijgt de basisvaardigheden mee: van mise-en-place tot het opmaken van gerechten. De training is praktijkgericht en bevat ondersteunende theorie. Na deze training sta jij vol vertrouwen in de keuken.

Contact

De cursussen en trainingen uit ons reguliere aanbod zijn vaak ook als maatwerkscholing voor bedrijven/instellingen in te kopen. Heb je een vraag of mis je iets in ons aanbod? Neem contact op met onze adviseur