Steeds meer mensen stellen vragen over allergenen. Als medewerker in de horeca, zorg of winkelbedrijf is het belangrijk dat jij gasten en klanten goed kunt informeren. In deze cursus leer je alle ins en outs over allergenen.
Werk je in een technische functie in bijvoorbeeld de mechatronica, metaaltechniek of motorvoertuigentechniek en wil je basisvaardigheden in lassen ontwikkelen? In deze cursus doe je praktische ervaring op met verschillende lastechnieken, zodat je eenvoudige laswerkzaamheden kunt uitvoeren.
Wil je de basis van metaalbewerken leren? In deze cursus leer je alle belangrijke kennis en vaardigheden om als (toekomstig) metaalbewerker veilig en efficiƫnt te werken.
Wil je leren hoe je te verspanen werkstukken programmeert? In deze cursus leer je alles wat je nodig hebt om eenvoudige werkstukken te programmeren in SolidCAM.
Wil je leren hoe je werkstukken op een CNC-bewerkingsstation programmeert en draait? In deze cursus leer je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt.
Werk je in de metaaltechniek en wil je leren om met een CNC-kantbank te werken? In deze cursus leer je de benodigde kennis en praktijkervaring om zelfstandig eenvoudige werkstukken te programmeren en te persbuigen.
Wil je leren hoe je CNC-machines programmeert met Fanuc- of Heidenhain-besturing? Je leert het in deze cursus: aan het eind kun je werkstukken programma en simuleren, een essentieel onderdeel van verspaningstechniek.
Wil jij de basis van conventioneel draaien leren? Je leert het in deze cursus: aan het eind kun je eenvoudige werkstukken draaien op een conventionele draaibank.
Een freesbank instellen en bedienen en geschikte snijmaterialen kiezen: wil jij de basis van conventioneel frezen leren? Je leert in deze cursus alles over eenvoudige werkstukken frezen op een conventionele freesbank.
In deze training leer je alle praktische vaardigheden die je nodig hebt in een horecakeuken. Je krijgt de basisvaardigheden mee: van mise-en-place tot het opmaken van gerechten. De training is praktijkgericht en bevat ondersteunende theorie. Na deze training sta jij vol vertrouwen in de keuken.
Wil je je ontwikkelen tot MIG/MAG-lasser? Met deze praktijkgerichte cursus word je opgeleid tot lasser op NIL-niveau 1 of 2, afhankelijk van je gekozen niveau.