Passende opleidingsmogelijkheden 

Het Graafschap College verzorgt beroepsonderwijs en educatie voor jongeren en volwassenen. Het Graafschap College is onderdeel van de Graafschap Groep, waar ook Graafschap Re-integratie, Graafschap Orthopedagogie en de Volksuniversiteit Achterhoek onder vallen. Op deze manier kunnen we voldoen aan een brede vraag naar opleidingen op allerlei gebieden. Het kan zijn dat u een gerichte beroepsopleiding wilt volgen, resulterend in een diploma of certificaat, dat u in uw werk kennis op bepaalde onderdelen mist of dat u een cursus wilt volgen om u persoonlijk te ontwikkelen. In de opleidingenzoeker hieronder kunt u meer informatie vinden over de opleidingen en cursussen voor volwassenen die het Graafschap College biedt.

In de opleidingenzoeker hieronder zijn onder het kopje 'Opleidingen Educatie & Participatie' ook de opleidingen te vinden die onder het vavo (voortgezet algemeen volwassenenonderwijs) vallen. Het gaat hierbij om vmbo-tl, havo en vwo. Voor deze opleidingen kun je je in principe alleen inschrijven als je 18 jaar of ouder bent, al zijn hier enkele uitzonderingen op (uitbesteding via de Rutte-regeling).

Op maandag 6 juli 2015 is er een informatie-avond over de vavo-opleidingen op het Graafschap College. Je krijgt op deze avond informatie over de opleidingen, toelatingseisen, studiebegeleiding, vakkenpakketten en profielkeuze, etc. Je hoeft je voor deze avond niet aan te melden; kom gewoon langs!

Informatie-avond vavo: maandag 6 juli, 19.00 - 21.00 uur, Graafschap College, sector Educatie & Participatie, Julianaplein 2, Doetinchem. 

Klik hieronder op een sector om het opleidingenoverzicht te openen

Opleidingen

Opleidingen Economie & Dienstverlening Opleidingen Educatie & Participatie Opleidingen Techniek & Informatica Opleidingen Zorg & Welzijn
Deze website maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te kunnen zijn. Lees meer over cookiesX Sluit